Maalämpökeskus

Maalämpökeskus

Käyttövalmis maalämpöratkaisu

Lämpöässä Maalämpökeskus on tehtaalla valmiiksi rakennettu kokonaisuus, joka siirretään suoraan kohteeseen. Maalämpökeskus suunnitellaan aina kohteen lämmitys-, lämmin käyttövesi- ja jäähdytystarpeiden mukaan. Valmis paketti toteutetaan yksien seinien sisään Lämpöässän tehtaalla Lapualla, jolloin varmistetaan asennusten virheettömyys.

Maalämpöä suuriin ja vaativiin kiinteistöihin

Maalämpöä suuriin ja vaativiin kiinteistöihin

Lämpöässä Maalämpökeskus soveltuu rivi- ja kerrostaloihin, teollisuuskiinteistöihin, energiayhtiöihin ja maatalouteen. Se on toimiva ratkaisu erityisesti kohteisiin, joissa tavanomaisen maalämpöjärjestelmän asentaminen ei ole mahdollista (esim. kaukolämpökohteet) tai jos kiinteistön talotekninen tila halutaan muuhun käyttöön.

Maalämpökeskuksen kuljetus on helppoa, ja perustukselle tuotaessa se tarvitsee enää yhdistää kiinteistöön. Tarvittavat liitännät ovat valmiina Maalämpökeskuksen sisällä. Vakiona oleva ÄssäControl-ohjaus mahdollistaa etävalvonnan ja -seurannan sekä huollon etäpalvelut.

Markkinoiden kattavin vakiovarustelu

Perustoimitukseen kuuluvat aina lämpöeristetty rakennus (saatavana useissa väreissä), maalämpöpumppu ja vesivaraaja sekä niiden väliset kytkennät, keskuksen sisäinen putkisto ja varusteet, sähkökeskus ja tarvittava johdotus sekä ÄssäControl-ohjaus.

Täystakuu

Täystakuu

Lämpöässä on turvallinen valinta. Lämpöässä Maalämpökeskuksella on kahden vuoden täystakuu.
Täystoimitus

Täystoimitus

Maalämpökeskus on yksien seinien sisään toteutettu laadukas kokonaisuus, johon voidaan liittää lämmitys, lämmin käyttövesi ja jäähdytys.
Rinnakkaistoiminen

Rinnakkaistoiminen

Lämpöässän tuotteet ovat rinnakkaistoimisia. Ne pystyvät tuottamaan lämmitystä ja lämmintä käyttövettä samanaikasesti, eikä kiinteistön lämmitys katkea kylvyn aikana.
Kolmen piirin ohjaus

Kolmen piirin ohjaus

Kolmen piirin ohjaus helpottaa kiinteistön lämpötilan ohjausta. Yhtä piireistä voidaan käyttää lämpimän käyttöveden lämpötilan ohjaamiseen. Lisävaruste.
ÄssäControl

ÄssäControl

Lämpöässä Maalämpökeskusta voidaan hallinnoida ÄssäControl-ohjausjärjestelmän ansiosta myös webin kautta.
Laaja toimitussisältö

Laaja toimitussisältö

Lämpöässän laajan toimitussisällön ansiosta asiakas säästyy yllättäviltä lisäkuluilta ja tuotteen asennus sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Lämpöässä Maalämpökeskuksen perustoimitukseen kuuluvat aina lämpöeristetty rakennus (saatavana useissa väreissä), maalämpöpumppu ja vesivaraaja sekä niiden väliset kytkennät, keskuksen sisäinen putkisto ja varusteet, sähkökeskus ja tarvittava johdotus sekä ÄssäControl-ohjaus.

Video

Tekninen kuvaus

Lämpöässä Maalämpökeskus asennetaan valmiiksi tehdyn perustuksen päälle ja yhdistetään kiinteistön nykyiseen lämmitys- ja käyttövesijärjestelmään. Tarvittavat liitännät ovat valmiina Maaenergiakeskuksen sisällä.

Maalämpöpumppu toimii lämmön siirtäjänä maaperästä, vesistöstä tai porakaivosta. Vesivaraaja varastoi lämpöpumpun tuottamaa lämpöenergiaa. Lämpöässä Maalämpökeskus hyödyntää Lämpöässän tunnettua tulistustekniikkaa, joka loppukuumentaa lämpimän käyttöveden. Tämän ansiosta maaenergiaa hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti ja edullisesti.

Ratkaisu jaetulla erillisvaraajalla
ratkaisu jaetulla erillisvaraajalla_Ts2

Dokumentit

MALLISTOESITE, LÄMPÖÄSSÄ maalämpöpumput, kiinteistö

MAALÄMPÖKESKUS esite

Lämpöässä Maalämpökeskuksessa on vakiona Lämpöässän kehittämä ÄssäControl-ohjausjärjestelmä. Sen avulla ohjataan koko maaenergiajärjestelmän toimintaa niin lämmityksen, lämpimän käyttöveden kuin jäähdyttämisenkin osalta. Näiltä osin ÄssäControlilla voidaan korvata myös kiinteistöautomaatiojärjestelmät.

Lämpöässä Maalämpökeskuksessa on vakiona etävalvontamahdollisuus (WLAN, 3G, kiinteä verkko). Ohjausjärjestelmä kerää historiatietoja pilvipalvelimelle, joka mahdollistaa mittaustiedon joustavan käytön mistä ja milloin tahansa. Tietoja analysoimalla pystytään koko järjestelmää ohjaamaan entistä tehokkaammin ja taloudellisemmin.

Mallistoon on saatavilla laaja valikoima lisävarusteita, joiden avulla järjestelmä mukautuu ja laajenee käyttötarkoituksen mukaisesti. Maalämpökeskukseen valitaan lämpöpumppujen ja varaajien lisäksi mm. säätöventtiileiden pumput ja venttiilit, jäähdytyssovellukset jne. Katso varustevaihtoehdot Lämpöässä-lisävarusteet -sivulta.

Maalämpökeskukseen on saatavilla laaja valikoima eri kokoisia varaajia ja niihin liittyviä lisävarusteita. Katso varaajavaihtoehdot Lämpöässä-erillisvaraajat -sivulta. Lämmönjakopiirien säätöventtiileistä löytyy 3- ja 4-tieventtiileitä useita kokoja tarpeen mukaan, valintataulukko löytyy myös Lämpöässä-erillisvaraajat -sivulta ”Dokumentit” välilehdeltä. Eri kokoisia venttiileitä voit hakea Lisävarusteet -sivulta.