Lämpöässä lämpöpumput

Lämpöässä maalämpöpumput tuovat lämmön ja viilennyksen omakotitaloista suuriin kiinteistökokonaisuuksiin.

AURINGON LÄMPÖÄ

Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput kuuluvat nyt yhteen ja samaan Oilon konsernin kotimaiseen kiinteistölämpöpumppujen valikoimaan.  Maalämpöpumppumme ulottuvat pienistä lämpöpumpuista satojen kilowattien maalämpökeskuksiin. Oilon konserniin kuuluvat myös suuret Oilon ChillHeat teollisuuslämpöpumput. Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput ovat helppoja ja huolettomia. Me tunnemme maan ja sen tekniikan.

Näillä sivuilla esittelemme Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppujen Lämpöässä tuotevalikoiman. Koko tuotevalikoimamme näet siirtymällä sivustolle: oilonlampoassa.fi/tuotteet

 

Ajankohtaista tietoa maalämmön hankinnasta saat Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppujen sivuilta: MAALÄMPÖ JA MAALÄMMÖN HANKINTA

 

Tuotekehityksemme lähtökohtia Lämpöässä maalämpöpumppujen osalta

Suurin säästö: Suurin energiatehokkuus

Nopea asennus: Markkinoiden laajin toimitussisältö, asennettu pisimmälle jo tehtaalla

Lämmin käyttövesi edullisimmin ja hygieenisimmällä tavalla: Kuuma käyttövesi tehdään samanaikaisesti lämmityksen kanssa LÄMPÖÄSSÄN ainutlaatuisella tekniikalla. Vesi on aina virtaavaa, jolloin myös hygieniataso on korkeimmillaan.

Kestävyys: Laitteemme on tehty kestämään Pohjolan olot.

Huolettomuus: Asiakastyytyväisyytemme on korkea jo 35 vuoden kokemuksella. Laite on oltava helppo käyttää ja luotettava.

LÄMPÖÄSSÄ-lämpöpumput 6-17kW: omakotitalot ja mökit

LÄMPÖÄSSÄ-lämpöpumput 6-17kW: omakotitalot ja mökit

VSi 6-14, MAALÄMPÖPUMPUT: Normaaliin käyttöveden tarpeeseen.

VMi 6-17, MAALÄMPÖPUMPUT: Suurempaan käyttöveden tarpeeseen, laajin varustelu tehdasasennettuna, aurinkovalmius asennettuna.

ESi 6-17, MAALÄMPÖPUMPUT: Haastaviin tarpeisiin, laajempiin projektikokonaisuuksiin, erillisellä varaajalla tai vanhan varaajan rinnalle.

LÄMPÖÄSSÄ-kiinteistölämpöpumput 6-200 kW: suuret kiinteistöt, teollisuus, maatalous

LÄMPÖÄSSÄ-kiinteistölämpöpumput 6-200 kW: suuret kiinteistöt, teollisuus, maatalous

ESi 6-17, MAALÄMPÖPUMPUT, maalämpöä 6-17 kW

EMi 22-43, MAALÄMPÖPUMPUT, maalämpöä 22-43 kW

ELi 60-90, MAALÄMPÖPUMPUT, maalämpöä 60-90 kW

IsoÄssä 80-200, MAALÄMPÖKESKUS, käyttövalmis 80-200 kW

Lisävarusteet ja sovellukset

Monipuolinen, mutta helppokäyttöinen ÄssäControl -ohjausjärjestelmä mahdollistaa joustavuuden LÄMPÖÄSSÄ -maalämpöpumpuissa. Etähallinta luo käyttömukavuutta ja huolettomuutta. LÄMPÖÄSSÄ-maalämpöpumppuihin on saatavilla laaja valikoima lisävarusteita, joiden avulla järjestelmä mukautuu ja laajenee käyttötarkoituksen mukaisesti. Tällaisia ovat esimerkiksi etähallinta, varaajat, pumput, venttiilit, ohjaussovellukset, jäähdytys, hybridiratkaisut, agrosovellukset jne.  Katso varustevaihtoehdot Lämpöässä-lisävarusteet -sivulta. Kytkentäkuvia löytyy SUUNNITTELIJAT-osiosta.

Esimerkkejä lisävarusteista

ÄssäCooling jäähdytysyksiköt: Maalämpöpumpulla jäähdytät edullisimmin. Jäähdytysyksiköt asennetaan seinään tai kattoon.

Varaajat: Maalämpöpumppujen erillisvaraajia on tarjolla pienistä omakotiluokan varaajista suuriin tarpeisiin, 500-5000l

ÄssäStream tuotteet: käyttöveden kierron hallintaan

Jäähdytyssovellukset: Erilaiset jäähdytyssovelluksemme hyödyntävät passiivista- ja aktiivista jäähdytystä. Jäähdytys- ja lämmitystarve voivat olla samanaikaisesti tai eri aikana. Joustavasta jäähdytys + –sovelluksesta löytyy ohjattu ylilämmön purku. Maatalouden samanaikaiseen lämmitys- ja jäähdytystarpeeseen löytyy LÄMPÖÄSSÄ-maalämpöpumpuista omat sovellukset. Jäähdytyskohteitamme maataloudessa ovat mm. lantakourujen tai maidon jäähdytys. Samalla ammoniakin hajuhaitat sikaloissa pienevät energiatehokkaimmalla tavalla.

Hybridiohjaus: Erilaisten hybridiratkaisujen hallintaan.

Lisävarusteet ja sovellukset
Elinkaaripalvelut

Elinkaaripalvelut

Kotimaisena valmistajana voimme tarjota kattavat huolto- ja elinkaaripalvelut asiakkaillemme ja tehtaan tuen edustajillemme, aina lähellä asiakasta. Tarjoamme erilaisia lämpöpumppujen elinkaaripalveluita käyttöönotosta huoltoon. VSi-, VMi ja ESi-maalämpöpumpuille on saatavissa käyttöturvaa jopa 9 vuotta ÄssäTurva -palvelulla. Lue lisää HUOLTO-osiostamme.