Maalämmön ”Kinkkukampanja”

Uusimmat kirjoitukset

Arkisto

Avainsanat

Varmista säästöpossullesi lämmin joulu ja asumismukavuutta sekä huolettomuutta vuoteen 2021. Maalämmöllä saat suurimmat lämmityksen ja jäähdytyksen säästöt säällä kuin säällä.

Ja joulukinkku kaupan päälle!

Maalämpöpumppujemme mukana lähtee 14.12.2020 asti 50 euron ”kinkkulahjakortti” (S-ryhmän lahjakortti, joka käy muuhunkin kuin kinkkuun).

Pyydä maalämmön kustannusarvio: PYYDÄ MAALÄMPÖTARJOUS

Maalämmön kustannusarvio kannattaa pyytää heti, kun ajatus maalämmöstä käy mielessä. Pyytämällä tarjouksen, saat ilmaisen säästölaskelman, josta näet miten maalämpöpumppumme tuottavat kotiisi omavaraista maan lämpöä. Tämän jälkeen on helpompi tehdä suunnitelmia ja päätöksiä kotisi lämmitysjärjestelmästä.

Kampanja on voimassa aikavälillä 1.12.–14.12.2020 tehtyihin maalämpöpumpputilauksiin omakotimalleistamme (ei siis koske EMI ja ELI-mallisarjoja), joiden toimituspäivä on viimeistään 28.2.2020. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin kampanjoihin.

HUOM! Jos olet uudistamassa nykyistä lämmitysjärjestelmää, huomioithan, että saat maalämmön hankintaan runsaasti kotitalousvähennystä. Mm. maalämpöpumpun porakaivo huomioidaan työnä, jolloin saat parhaimmillaan tuhansien edun kotitalousvähennyksestä maalämpöön siirryttäessä. Tämä tekee lämmitysjärjestelmän uusimisesta entistäkin kannattavampaa. Lue lisää: KOTITALOUSVÄHENNYKSESTÄ

Selvitä mitä maalämmön hankinta maksaisi sinun kotiisi ja miten se tuottaisi ilmaista maan lämpöä:

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Öljylämmittäjä, jäikö valtion myöntämä avustus saamatta? – Onneksi maalämpöön saa edelleen merkittävän kotitalousvähennyksen! Lue kotimainenmaalampo.fi -sivustoltamme: https://kotimainenmaalampo.fi/jaiko-valtion-avustus-saamatta-onneksi-maalampoon-saa-edelleen-merkittavan-kotitalousvahennyksen/