Maalämpö –Suomi 100 vuotta- LIMITED EDITION

Uusimmat kirjoitukset

Arkisto

Avainsanat

Erikoisvarusteltu Lämpöässä VMi100
-Suomi 100 vuotta- nyt saatavilla!

Lataa esite: http://www.slideshare.net/Lampoassa/maalmp-suomi-100-vuotta-juhlamalli-lmpss-vmi100-limited-edition

Juhlasarjaa on vain rajoittu erä. Kustannusarvio kannattaa kysyä heti alla olevalla lomakkeella.

VMi100 maalämpöpumppu Limited Edition,
Suomen juhlavuoden kunniaksi

On aihetta juhlaan! Lämpöässä juhlii nyt 34-vuotista taivaltaan! Kolmanneksen 100-vuotiaan, itsenäisen Suomen historiasta on Lämpöässä valmistanut uusiutuvan energia tuotteita ja lämpöä koteihin, ekologisesti, omasta maasta. Lämpöässä -maalämpö tekee lämmityksestä edullista ja huoletonta. Jokaisen meidän riippumattomuus tuontienergiasta vähenee. Kotimainen teollisuus tuo työtä Suomeen. Sen arvo on valtava. Yrittäjät, jotka loivat Pohjalaisen Lämpöässä -maalämmön, kulkevat sen arjessa edelleen. Samalla moni perheen vanhempi on saanut Lämpöässän myötä työpaikan tuotekehityksestä myyntiin ja valmistukseen. Jo 30 000 kiinteistöä ja kotia ovat valinneet Lämpöässän!

Lämpöässä lahjoittaa Sotiemme Veteraaneille 100 €
jokaisesta myydystä juhlasarjan lämpöpumpusta

On kiitollisuuden ja juhlan aihe, että saamme nyt muiden mukana juhlia 100-vuotiasta, itsenäistä Suomea! Suuri kiitos tästä kuuluu niille, jotka aikanaan taistelivat Suomesta itsenäisen. Heidän kunniakseen Lämpöässä lahjoittaa jokaisesta myydystä juhlasarjan mallista 100 euroa Sotiemme Veteraaneille. Tee hyvä teko itsellesi ja kotimaallesi, jossa kaikki voittavat!

Erikoisvarusteltu VMi100, Täydellinen maalämpöpumppu, jossa on kaikki!

  • Lämmitysteho 6-17kW
  • VMi100 maalämpöpumppu on uusien ja saneerattavien 100-400-neliöisten omakotitalojen, rivi- ja paritalojen sekä vapaa-ajan asuntojen täydellinen lämmitysjärjestelmä
  • Ekologisin- ja huolettomin
  • Se kotimainen ja kestävä lämpöpumppu
  • Aurinko- ja viilennysvalmius asennettuna tehtaalla
  • Markkinoiden kattavin varustelu ja suurin varaaja
  • Seuraat ja ohjaat kännykällä (etäohjauksen verkkokortti ja ÄssäControl-etäohjaus vakiona)
  • Toimitukset alkavat heti huhtikuussa!
  • Rajoitettu erä

Mitä tekee maalämpöpumpun tallentava etähallinta?

Lämpöässä maalämpö on itsenäinen ja huoleton, mutta niille, jotka kuitenkin haluavat säätää ja seurata lämpöpumppua tarkemmin, ohjausautomatiikka tarjoaa siihen markkinoiden monipuolisimman maalämpöpumpun etäohjauksen. Vapaa-ajan asunnoilla etäohjaus mahdollistaa lämmityksen säätämisen sopivaksi jo ennen asunnolle saapumista. Voit seurata ja säätää lämpöpumpun toimintaa älypuhelimella tai tietokoneella selkeiden käyrien avulla mistä vain. Kaikki mittaustiedot jäävät muistiin ja niitä voidaan tarkastella jälkikäteen.

Lue lisää maalämmön etähallinnasta: https://lampoassa.fi/41867-2/

 #maalämpö #maalämpöpumppu #lämpöässä #suomi100