Lämpöässää Englannin maaseudulla

Uusimmat kirjoitukset

Arkisto

Avainsanat

Öljy vaihtui maalämpöön kauniissa 1800-luvun talossa Norfolkin maaseudulla

1800-luvun talo Norfolkin maaseudulla Brecklandissa, nauttii nyt energiatehokkaasta lämmityksestä ja kuumasta vedestä englantilaisen Lämpöässä -edustajamme Finn Geothermin asiantuntijoiden ansiosta. Viiden makuuhuoneen kaunis talo on remontoitu ja sitä on laajennettu.  Aiemmin perhe lämmitti talon ja käyttöveden öljyllä, mutta maapohjan tutkimisen jälkeen talon isäntä Clive päätti päivittää järjestelmän varmistaakseen, että kiinteistöjen uudet ja nykyiset osat ovat aina lämpimiä.

Maalämpöpumppujen menestys Skandinaviassa vakuutti

Talon omistaja Clive Batchelor on sanonut olevansa erittäin tyytyväinen. Hän vakuuttui maalämmön järkevyydestä, kun hänelle selvisi, miten tehokkaasti tekniikkaa käytetään Skandinaviassa, jossa pakkaset ovat aivan eri luokkaa kuin Englannissa. Suomen suurimman lämpöpumppuvalmistajan Lämpöässän Englannin edustaja Finn Geotherm oli isännän mukaan ihanteellinen valinta asennukselle.

Upeassa rakennuksessa on 2 kpl Vsi 12 maalämpöpumppua, jolloin maalämpö tarjoaa kaiken kodin lämmitys- ja käyttöveden. Lämpö kerätään 1000 m: n maapiiristä rakennusta ympäröivältä isolta tontilta.

Lue alkuperäinen julkaisu Finn Geotherm :n sivuilta: http://finn-geotherm.co.uk/case_study/rural-home-stays-warm-renewable-heating/