Lämpöässä maalämpöpumput 26-27.9 messukeskuksessa

Uusimmat kirjoitukset

Arkisto

Avainsanat

Nähdään Helsingissä 26-27.9!

Tapaa maalämmön kotimainen valmistaja, jolta edustajineen onnistuu maalämmön kokonaistoimitus pieniin ja suuriin tarpeisiin. Kysy ilmainen kustannusarvio maalämpöpumpusta tai muuta lisätietoa maalämmöstä ja kuule paljonko kiiteistönne säästäisi ja miten huoletonta lämmitys ja jäähdytys olisi maalämmöllä. Edustajiltamme löytyy laajasti näkemystä maalämmön hankinnasta ja kokemuksia maalämmöstä. Messut ovat avoinna klo 9-17.

LVI ammattilainen, hae maalämpöpumppujen mitoitustyökalu osastoltamme

LVI ammattilainen, tuleeko maalämpöpumput vastaan työssäsi, haluaisitko lisätietoa ja työkalun työsi tueksi? Hae Lämpöässä-maalämpöpumppujen mitoitustyökalu osastoltamme, kerromme samalla mistä löydät koulutusmateriaalia maalämpöjärjestelmistä.

Lämpöässän modernit ja joustavat kiinteistömaalämpöjärjestelmät ja lämpökeskukset

Lämpöässän EMi- ja Eli-sarjat on kehitetty suurempien kiinteistöjen monipuolisiin tarpeisiin. Ne ovat käyneet läpi mittavan tuotekehitysprosessin, jossa painotettiin energiatehokkuutta, joustavuutta ja etähallintaa.

Maalämpö isompaan kiinteistöön onnistuu helposti myös erillisellä Lämpöässä-maalämpökeskuksella. Tällöin lämmitysjärjestelmä ei vie tilaa itse rakennuksessa. Maalämpökeskus on tehtaalla valmiiksi rakennettu kokonaisuus, joka siirretään suoraan kohteeseen. Se suunnitellaan aina kohteen lämmitys-, lämmin käyttövesi- ja jäähdytystarpeiden mukaan. Koko järjestelmä toteutetaan yksien seinien sisään Lämpöässän tehtaalla Lapualla ja varmistetaan asennuksen laatu ja nopeus.

Lue lisää kiinteistöjen maalämpöratkaisuista: https://lampoassa.fi/maalampo-rivi-ja-kerrostaloon/