Lämpöässä maalämpö AVOIMET TYÖPAIKAT

Uusimmat kirjoitukset

Arkisto

Avainsanat

Kiinnostaako maalämpö ja myynti?

Haluatko oppia tuntemaan lämpöpumput läpikotaisin? Kiinnostaako samalla tienata?  Etsimme myyntihenkisiä opiskelijoita tai muita osa-aikaisesta työstä kiinnostuneita maalämmön myyntiin! Toimenkuva sisältää mm. asiakaskontaktointia ja muita myynnin tukitoimia. Lopullinen työnkuva ja sijainti tarkennetaan sopivan henkilön löydyttyä. Työ onnistuu esim. opiskeluiden ohella. Työn aloitusajankohta on sovittavissa ja voidaan aloittaa heti sopivan henkilön löytyessä.

Linkin takaa löydät lisätietoa tehtävästä:

Alustavat yhteydenotot  ja vapaamuotoiset hakemukset ensisijaisesti sähköpostilla: Timo Raiskinmäki, Toimitusjohtaja, timo.raiskinmaki@lampoassa.fi

Lämpöässä maalämpö on…

…laadukas suomalainen lämpöpumppumerkki, jota valmistaa Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy. Yrityksen juuret ulottuvat aina 80-luvulle asti. Lapualla toimiva tehdas työllistää henkilökuntaa tuotekehityksestä myyntiin ja valmistukseen. Lisäksi paikallisista edustajista muodostuva jälleenmyyjä- ja asentajaverkosto kattaa laajasti koko Suomen.

Lämpöässä kuuluu tunnetuimpiin lämpöpumppubrändeihin Suomessa. Suurimpia vientimaitamme ovat Englanti, Norja, Puola, Liettua, Espanja. Tuotesarjamme soveltuu uusista energiatehokkaista pientaloista suuriin saneerattaviin teollisuuskiinteistöihin. Vuosikymmenten kokemus maalämpötekniikasta ja suomalaisesta maaperästä ovat alati jatkuvan tuotekehityksen perusta. Korkea laatu ja tarkka laadunvalvonta- sekä testausjärjestelmät kuuluvat Lämpöässän palvelun periaatteisiin. Jo 30 000 kiinteistöä ja kotia ovat valinneet Lämpöässän.