Lämpöässä kuin morsian

Uusimmat kirjoitukset

Arkisto

Avainsanat

Lämpöässä kuin morsian

Lämpöässä kasvaa ja menestyy. On ilo olla mukana kasvattamassa suomalaista teollisuutta ja asiakkaiden kodin arvoa. Lämpöässän vuosikymmenien kokemus ja korkea laatu takaavat lämmitysjärjestelmän toimivuuden pitkän takuun ja toimivan huollon kanssa. ”Jos kuluvalla viikolla me saataisiin tätä teillekin tarjota?”

Kesä on parasta aikaa lämmitysjärjestelmän uusimiseen. Myös jäähdytys on olennainen osa nykyistä toimintaa. Meillä on valmistauduttu niin lämmittämiseen kuin jäähdyttämiseen hyvin. Myyntiverkostomme on laaja ja asentajamme ovat koulutettuja ja alalla jo pitkään olleita. Työn laatu on viety pitkälle ja tätä todistaa jo lähes 30 000 asennettua Lämpöässän maalämpöpumppua. ”Jos kuluvana suvena me asennettaisiin teidänkin kotiinne?”

Isänmaallisuus ei ole puhetta, vaan toimintaa. Me Lapualla emme ole vaatimattomia, koska me tiedämme tyytyväisten asiakkaiden kokemuksista ja palautteesta, että maailman parhaat maalämpöpumput valmistetaan Lapualla. Tee sinäkin elämäsi ympäristöteko ja ole osa tyytyväistä isänmaallista verkostoa. ”Jos kuluvana vuonna me lämmitettäisiin teidänkin kotia?”

Suomessa on neljä vuodenaikaa ja tilanteet vaihtelevat paljon. Energiantarpeemme on kuitenkin suuri ja kylmä kausi näyttelee suurta osaa arjestamme. Me haluamme tarjota vain parasta ja helpottaa omalta osaltamme arkea. Onnellisuus ei ole pelkkää sattumaa, vaan sitä voi myös hiukan avittaa. Mikä estää toimimasta? Ainakaan se ei jää kiinni rahoituksesta, koska olemme valmistautuneet siihenkin hyvin.

Olemme joustavia ja ahkeria ihmisiä. Ota yhteys alueesi jälleenmyyjään tai suoraan minuun, niin esittelemme juuri teille sopivan luotettavan kumppanin, joka lämmittää kotianne edullisesti ja uskollisesti jopa vuosikymmeniä. ”Jos kuluvana vuonna me oltaisiin yhdessä onnellisia, sinä ja sun morsian?”

Lämpimin terveisin

Marko Hoikkaniemi

Myyntijohtaja
LÄMPÖÄSSÄ
Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy
Gsm 044 727 4704

marko.hoikkaniemi@lampoassa.fi