KAMPANJA: Vaihda nyt vanhasta uuteen – hyvitämme 1000e tammikuun 2018 loppuun!

Uusimmat kirjoitukset

Arkisto

Avainsanat

KAMPANJA: Vaihda vanha öljykattila tai maalämpö uuteen Lämpöässä lämpöpumppuun, hyvitämme siitä 1000e!

KAMPANJA-AIKA: JOULUKUU 2017 -TAMMIKUU 2018

  • Tilaus tammikuun 2018 loppuun mennessä
  • Toimitus maaliskuun loppuun mennessä (kysy tarvittaessa tehtaan varastoinnista jälleenmyyjältäsi)

HYVITYS 1000e merkistä ja kunnosta riippumatta, kun vaihdat laitteesi uuteen moderniin Lämpöässä maalämpöpumppuun tai ilma/vesilämpöpumppuun. Viemme vanhan pois!

Paljonko maalämpö maksaa?

Mietityttääkö kotisi lämmitysasiat ja maalämmön hinta? Selvitetään millaiset lämmityskustannukset sinun kodissasi on –> testaa säästösi maalämmön kannattavuuslaskurillamme!  Lämpöässä -maalämpö säästää lämmityskuluissa tuhansia euroja. Maalämpöpumppu nostaa myös kiinteistösi arvoa. Lämpöässän maalämpöpumput sopivat lämmitysratkaisuksi omakotitaloon, rivitaloon tai kerrostaloon.

Öljy kannattaa vaihtaa lämpöpumppuun heti!

Toisin kuin ensin ajattelisi, maalämpöinvestointi ei aiheuta kodin kustannusten nousua edes alussa, koska öljylämmityksen käyttökustannus jää pois ja säästöllä maksetaan investointia. Tähän voidaan vielä lisätä maalämpöinvestointiin saatava kotitalousvähennys. Rahoituksen kuukausierä ja maalämmön lämmityskustannus ovat yhdessä samaa luokkaa kuin esimerkiksi pelkkä öljylämmitys.

Takaisinmaksun jälkeen säästöt jäävät muuhun. Säästö voi olla jopa tuhansia euroja vuodessa. Maalämpö kannattaa siis hankkia heti, ei odottaa vanhan järjestelmän rikkoutumista. Jokainen maalämpökuukausi on eduksi niin ostajalle, myyjälle kuin asujalle.

Miksi vaihtaa toimiva lämpöpumppu?

Asiakas kertoo seuraavaa:

”Lämpöpumppu ei ollut rikki ja toimi moitteettomasti, joten laitetta ei olisi vielä ollut pakko vaihtaa. Arvelin kuitenkin, että tekniikka on kehittynyt jo niin paljon, että uudella maalämpöpumpulla olisi mahdollisuus saavuttaa myös säästöjä energialaskussa. Voimme luottaa, että uusikin maalämpöpumppumme antaa meille 25 vuotta huoletonta lämpöä.” Heillä uudistus oli pienentänyt lämmityskustannuksia entisestään noin 20 %.

Päivittämällä vanhan öljykattilan tai maalämpöpumpun, merkistä riippumatta uuteen Lämpöässän maalämpöpumppuun, saadaan lisää säästöä, energiatehokkuutta, ohjausautomatiikkaa, uusinta ekologista tekniikkaa, etähallintaa, varmuutta ja uuden 5 vuoden takuun.

Lämpöässä on moderni, edistyksellisen älykäs laite pohjoisen olosuhteisiin, joka on tehty kestämään.

PYYDÄ TARJOUS!