Maalämpö Oulu

 

Lämpöässän maalämpöpumppuja ja ilma/vesilämpöpumppuja myyvät Lämpöässä-tehtaan valtuuttamat ja kouluttamat paikalliset jälleenmyyjät ja LVI-ammattilaset.

/ Lämpöässä myynti Pohjois-Suomi

Unikontie 2
62100 LAPUA

Puh: (06) 433 7200
myynti@lampoassa.fi

Kohteet: UudisrakennusSaneerauskohdeYli 400m² kohde

Lämpöässän maalämpöpumppuja ja ilma/vesilämpöpumppuja Pohjois-Suomessa myyvät Lämpöässä-tehtaan valtuuttamat ja kouluttamat jälleenmyyjät ja LVI-ammattilaset. Lämpöässä maalämpöpumput asennettuna ammattitaidolla pieniin ja suuriin kiinteistöihin.

Pyydä tarjous netissä, vastamme nopeasti!

#maalämpö #ilma/vesilämpöpumppu #lämpöpumput

Lämpöfix Oy, Oulu

Juolukkatie 4
90940 Jääli

Mika Illikainen
Puh: 040 139 4843
asennus@lampofix.com

Kohteet: UudisrakennusSaneerauskohde

Fiksu valinta 

Olemme Oululainen LVI-alan asennusliike. Erikoisalaamme ovat käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmien saneeraukset, uusiutuvaan energiaan perustuvat järjestelmät, maalämpö ja lattialämmitys/viilennys. Yrityksemme tärkein arvo on korkeatasoinen palvelu ja halu toteuttaa kohteet asiakkaan parhaaksi. Toiminta-alueemme on siellä missä asiakaskin. Meillä myynnin ja toteutuksen tekevät asentajat, jonka johdosta saat aina tarpeesi mukaiset ratkaisut kotiisi ammattimaisesti toteutettuna ja kilpailukykyiseen hintaan. Hyödynnä kotitalousvähennys! Lämpöässä maalämpöpumput asennettuna Oulun seudulla ammattitaidolla pieniin ja suuriin kiinteistöihin.

http://www.lampofix.com/

#maalämpö #ilma/vesilämpöpumppu #lämpöpumput

Purolta Oy, Kiiminki

Matkasuontie 16
90900 Kiiminki

Mika Päkkilä
Puh: 040 583 8919
mika.pakkila@purolta.fi

Kohteet: UudisrakennusSaneerauskohde

Purolta on v.1999 perustettu yritys, jonka vahvuutena ovat vesikiertoinen lattialämmitys ja maalämpöjärjestelmät. Lisäksi teemme myös muita LVI-töitä. Toimipisteet: Kiiminki ja Kempele. Lämpöässä maalämpöpumput asennettuna ammattitaidolla pieniin ja suuriin kiinteistöihin.

http://www.purolta.fi

#maalämpö #ilma/vesilämpöpumppu #lämpöpumput

Vesi-Piste Oy, Oulu

Voudintie 6
90400 OULU

Tuomo Nikkilä / 0400 606336
Puh: 010 7780 600
tuomo.nikkila@vesipiste.fi

Kohteet: UudisrakennusSaneerauskohdeYli 400m² kohde

LVI-palvelut, putkityöt, lämpöpumput

LVI-palveluitamme sekä LVI-tuotteiden jälleenmyyntiä Kemissä, Torniossa ja Oulussa. Avoinna ark 7 – 17. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä kustannustehokas tarjous maalämpöpumpusta alan ammattilaiselta. Lämpöpumpun tarjous ja asennus nopeasti.

Puheluiden hinnat 8,28snt/puhelu + lankanumerosta 7snt/min, matkapuhelimista 17,04snt/min (hinnat koskevat 010-alkuisia numeroitamme).

http://www.vesipiste.fi/myymalat-ja-yhteystiedot/myymalat.html

#maalämpö #maalämpöpumppu #lämpöpumppu