Maalämpö Etelä-Suomi

 

Lämpöässän maalämpöpumppuja ja ilma/vesilämpöpumppuja myyvät Lämpöässä-tehtaan valtuuttamat ja kouluttamat paikalliset jälleenmyyjät ja LVI-ammattilaset.

/ Lämpöässä myynti Etelä-Suomi

Unikontie 2
62100 LAPUA

Puh: (06) 433 7200
myynti@lampoassa.fi

Kohteet: UudisrakennusSaneerauskohdeYli 400m² kohde

Lämpöässän maalämpöpumppuja ja ilma/vesilämpöpumppuja myyvät Lämpöässä-tehtaan valtuuttamat ja kouluttamat paikalliset jälleenmyyjät ja LVI-ammattilaset. Lämpöässä maalämpöpumput asennettuna ammattitaidolla pieniin ja suuriin kiinteistöihin.

Pyydä tarjous netissä, vastamme nopeasti!

#maalämpö #ilma/vesilämpöpumppu #lämpöpumput

Lämpösäätö Oy

Oksakatu 1
15150 Lahti

Hannu Helminen
Puh: 0500 842 980
hannu.helminen@lamposaato.fi

Kohteet: UudisrakennusSaneerauskohde

Lämpösäätö Oy on Lahdessa toimiva lämmitysjärjestelmien asennus-, huolto- sekä korjaustoimintaan erikoistunut yritys. Yrityksemme perusajatuksena on tuottaa mahdollisimman kattavaa lämmityksen kokonaispalvelua. Asiakkainamme ovat kunnat, teollisuus, taloyhtiöt sekä kotitaloudet. Lämpöässä maalämpöpumput asennettuna ammattitaidolla pieniin ja suuriin kiinteistöihin.

http://www.lamposaato.fi

#maalämpö #ilma/vesilämpöpumppu #lämpöpumput

Lämpö- ja jäähdytysmaailma Oy

Naalitie 16
01450 VANTAA

Puh: 010 820 5300
info@lampo-jaahdytysmaailma.fi

Kohteet: UudisrakennusSaneerauskohdeYli 400m² kohde

Laadukkaat lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät avaimet käteen -periaatteella. Meiltä löydät mm. maalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput, jäähdytyslaitteet, lattialämmityksen sekä tietysti ammattitaitoisen henkilökunnan. Suunnittelu tehdään yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Myymme tarvittavat laitteet ja hoidamme niiden asennukset. Lämpöässä maalämpöpumput asennettuna pääkaupunkiseudulla ammattitaidolla pieniin ja suuriin kiinteistöihin.

#maalämpö #ilma/vesilämpöpumppu #lämpöpumput