Maalämmön hankinta, kesäkampanja on täällä

Uusimmat kirjoitukset

Arkisto

Avainsanat

Lämpöässä maalämpö esittelee:

Kesän KAMPANJATUOTTEET, huolettomampaan elämään!

Tilaa Lämpöässä- maalämpö kesällä, saat AUTOVIDEOKAMERAN ja voit vielä voittaa ROBOTTIRUOHONLEIKKURIN!

ROBOTTIRUOHONLEIKKURI, Arvo: 1855e

1kpl Husqvarna Automower 310 + asennussarja M (sis. 250 m rajakaapelia, 400 kpl kaapelikiinnikettä, 5 kpl latausaseman liitintä ja 3 kpl jatkoliitintä), arvotaan kaikkien kesällä Lämpöässän maalämpöpumpun tilanneiden kesken

Tehokas 4-pyöräinen robottiruohonleikkuri suuremmille ja monimuotoisemmille nurmikoille. Sopii keskikokoisille, pinta-alaltaan enintään 1000 m²:n alueille, joissa rinnekaltevuus voi olla jopa 40 %. Älykäs teknologia ohjaa leikkurin automaattisesti kapeiden käytävien läpi, ja helppokäyttöinen valikko mahdollistaa omat asetukset. 1000 m² +/-20%, Li-ion, mitattu: 58 dB(A), taattu: 60 dB(A), 9 kg

AUTOVIDEOKAMERA, Arvo: 160e

Siirry maalämpöön, kaupanpäälle Garmin Dash Cam™ 30, jokaisen uuden Lämpöässä maalämpö -tilauksen yhteydessä

Luotettava silminnäkijä, joka ei nuku koskaan!

Hintaan sisältyy Dash Cam 30, tarrakiinnitysteline autoon, ajoneuvon virtajohto, 4 Gt microSD –kortti.

Dash Cam 30 on helppokäyttöinen teräväpiirtoajotallennin. Kameran laajakulmaobjektiiviin mahtuu edessäpäin oleva tie koko leveydeltä, ja lisäksi näet tapahtumien ajankohdan määrittämällä päiväyksen ja kellonajan. Dash Cam kuvaa luotettavasti tarkkaa videota sekä valoisassa että hämärässä. Kiinnitä kamera tuulilasiin.

Dash Cam tallentaa jatkuvaa silmukkaa mukana toimitetulle vaihdettavalle microSD™-kortille. Voit toistaa materiaalia suoraan näytössä tai myöhemmin tietokoneessa. Dash Cam -kamerassa on automaattinen tapahtumantunnistus (G-Sensor), joten tapahtumien yhteydessä se tallentaa senhetkisen, edellisen ja seuraavan tallenteen, jotta saat kokonaiskuvan tapahtumasta. Jos haluat tarkastella ajoneuvon tai muun omaisuuden vahinkoja tarkemmin, voit irrottaa Garmin Dash Cam 30 -kameran ajoneuvosta ja ottaa kuvia.

Tekniset tiedot:

  • LCD-näytön koko: 1,4″.
  • Videokuvan tarkkuus: 1080p, 720p, WVGA
    G-sensori: kyllä. Tapahtumatunnistin tallentaa automaattisesti törmäykset ja muut tapahtumat
  • Valokuvat: kyllä. Kuvatyökalulla voi ottaa still-kuvia törmäysvahingoista ajoneuvon sisällä ja ulkopuolella
  • Muistikortti: pakkauksessa 4 Gt microSD-kortti, class 4.
  • Yhteensopiva Dash Cam Player ‐ohjelmiston kanssa.

 

Kesän kampanjatuotteet ehdoin:

Aika: tilaukset 1.6.-31.8.2017

Tilaa Lämpöässä maalämpöpumppu aikavälillä 1.6.2017-31.8.2017, koskee uusia tilauksia. Toimitus vuoden 2017 aikana. Autokameran tyyppi voi muuttua toimittajasta riippuen kampanja-aikana, mutta tuotteen ominaisuudet pysyvät mahdollisimman samoina. Robottiruohonleikkuri arvotaan kampanja-jakson päätyttyä. Autokamerat pyritään toimittaan maalämpöpumpun toimituksen mukana.

TEE ELÄMÄSTÄSI HUOLETTOMAMPAA!
Pyydä ilmainen Lämpöässä maalämmön kustannusarvio:
Mitä maalämpö maksaa?